Hvem er Sjeepe ?

Historien:

Det har længe været en drøm at have min egen webshop. En webshop baseret på behov, ønsker og service. Jeg har egentligt aldrig været i tvivl om det egentlige varesortiment idet jeg selv har stor interesse for tøj og tilbehør. Alle dage bliver bare lidt bedre, når man føler sig godt tilpas.

Jeg drøftede ideen med mit netværk og familie - og derefter gik startskuddet for alvor. Der er brugt et utal af aftner og nætter på, at finde de helt rigtige varer. Webshoppen er blevet behandlet kærligt – opsætning, finpudsning og redigering er der brugt mange timer og kærlighed på.

Webshoppen blev lanceret d. 1 februar 2020, og nu sidder jeg her, og har taget hul på min drøm – og jeg glæder mig vanvittigt meget til rejsen.

Hvorfor navnet Sjeepe ?

Når man skal udføre noget i livet, er man oftest afhængig af, at man har en solidt fundament. Mit fundament, er min familie – jeg kan ikke udleve min drøm uden opbakning og kærlighed derfra.

Det var derfor helt naturligt for mig, at navnet bærer præg af det – navnet er sammensat af navnene: Sjeerback og Peter. Derudover er det nemt at udtale, skrive og huske. Hvad mere kan man forlange ;-)

Hvad er vores formål ?

Hos os, Sjeepe, er det vigtigt at kunne tilbyde noget for en hver smag. Mærker som du i forvejen kender men også mærker, du vil blive præsenteret for. Fællesnævner for alle mærker er, at prisen altid er konkurrencedygtig og leverandøren er i Europa.

Vi vil gerne give dig oplevelsen af og muligheden for, at alt shopping kan klares på én side. I mens du shopper, skal du opleve overskuelighed, tilgængelighed og gennemsigtighed.

Et andet vigtigt formål for Sjeepe er, at tilbyde personlighed, service og oplevelse. Foruden at opleve dette på webshoppen vil vi som noget ekstra tilbyde events. Events du er med til, at planlægge og arrangere. Det kan foregå i din stue, på din arbejdsplads, hos din bekendt eller et helt fjerde sted. Du bestemmer. Vi vil sørge for, at I har nogle lækre varer – som vi sammen forinden har aftalt rammerne for – kan se, mærke og købe.